Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Dečiji sportski klub „Panta Rei“ za decu od 4 do 15 godina

U okviru školice sporta naši drugari mogu da se oprobaju svim sportovima:
Plivanje, Atletika, Košarka, rukomet, fudbal, odbojka, tenis, Skijanje, korektivno vežbanje, borilački sportovi…
Gde razvijaju Koordinaciju, Motoriku, kreativnost, maštovitost, Povećavaju sigurnost u sebe…
Osnovni Cilj u našem dečijem sportskom klubu je da putem raznovrsnih sportsko-rekreativnih aktivnosti dete zadovoljava svoju bio-psiho-sociološku potrebu za kretanjem i igrom, da sadržajnije, kulturnije i kreativnije provodi slobodno vreme; čuva i unapređuje zdravlje, održava vitalnost…
Zašto igra, sport i sportovi u vodi?
Igra je najveće bogatstvo deteta,od njegovog detinstva ona je izvor pravih radosti i saznanja.težnja svakog deteta je da u životu aktivno učestvuje da se uključi u život Sredine koja ga okružuje. U igri dete postaje sigurno u svoju fizičku snagu, a zabavu i uživanje nalazi u pokretima ili dostignućima u izvršenju nekog postavljenog zadatka, deca se preko igre upoznaju sa vodom, neka brže a neka znatno sporije, Vodu samo uslovno možemo nazvati novom sredinom,jer dete od momenta začeća pa do trenutka kada prvi put udahne vazduh boravi u tečnoj sredini. Dakle dete će se vodi vrlo brzo prilagoditi. Sveža čista voda, čist i prirodan vazduh uz vodu, ugodno sunce i igre u takvim uslovima pružaju deci sve elemente punog i svestranog razvoja. I upravo zbog toga igre u vodi i oko nje smatraju se jednimod najboljih sredstava fizičkog razvoja dece. Treningom u vodi deca prevazilaze umereni strah, stiču sigurnost i odvažnost, jačaju svoje voljne osobine, a posebno svoju socijalnu pripadnost. Ali za uspešnu primenu igara i treninga u vodi i pored vode oni koji organizuju treba da to učine na pravilan način, i kad se tiče izbora i sadržaja igara. Kao i kada se odnosi na metodski postupak vođenja igre i treninga. Iz tog razloga smo tu da vašem detetu omogućimo pravilan rast i razvoj i usmerimo ga ka stortskim aktivnostima koje mu odgovaraju i gde se najbolje snalazi.
Školu vode profesori fizičkog vaspitanja sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom
Dečiji Sportski Klub Panta Rei ima odličnu poslovno tehničku saradnju sa vrtićima, školama, sportskim centrima i firmama u organizaciji svih sportskih događaja.
Lokacija gde se možete družiti sa nama Republički Zavod Za Sport
Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 065 22 33 574

To Top